BAŞBAKAN YARDIMCISI FİKRİ IŞIK’TAN ANLAMLI ZİYARET

23.11.2017
23112017204624740.jpg
BAŞBAKAN YARDIMCISI FİKRİ IŞIK’TAN ANLAMLI ZİYARET

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık geçtiğimiz haftalarda aramızdan ayrılan Efsane Başkan Özcan Özalgın’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda ebediyete uğurlanan ve Karamürsel’de 3 dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan ilçemizin efsane başkanı olarak adlandırılan Özcan Özalgın’ın taziye evinin ziyaretçisi bu kez Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık oldu. Öğleden sonra merhum Başkan Özcan Özalgın’ın taziye evine ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Ak Parti İlçe yöneticileri ve beraberindeki heyet eşlik etti. Taziye ziyaretinin ardından Merkez Camii’de akşam namazını kılan Başbakan Yardımcısı Işık ve beraberindeki heyet namaz sonrası ilçe esnafı ve hemşerilerimizle bir araya geldi. Karamürsel de yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık vatandaşlarla çay sohbeti yaptıktan sonra ilçemizden ayrıldı.