BAŞKAN YILDIRIM, RECAİ AYDIN’IN MİSAFİRİ OLDU

05.02.2018
522018121431653.jpg
BAŞKAN YILDIRIM, RECAİ AYDIN’IN MİSAFİRİ OLDU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselli iş adamı Recai Aydın tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

İş Adamı Recai Aydın tarafından düzenlenen Kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, hafta sonu mesaisini Karamürselli vatandaşlara ayırdı. Tüm yurdumuzun kenetlendiği Afrin Zeytin Dalı harekatında Kahramanlık örnekleri sergileyen Türk Askerimize Allah’tan güç Kuvvet dileyen Başkan Yıldırım, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu kahvaltı programını düzenleyen Recai Aydın’a teşekkür etti. Düzenlenen kahvaltı programına eşi Tuğba Yıldırım ile katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, programda emeği geçen herkese teşekkür ederek hafta sonu programlarına katılmak üzere salondan ayrıldı.