BAŞKAN YILDIRIM 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

14.03.2017
143201716245758.png

BAŞKAN YILDIRIM 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Merkez Sağlık Ocağındaki doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gece gündüz demeden, her türlü olumlu ve olumsuz koşullarda sağlığımız için büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini insana hizmet ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Karamürsel 1 Nolu sağlık ocağındaki doktorlara ve sağlık çalışanlarına ziyarette bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,  İlçe sağlık Müdürü Ferhan Uğur’un ev sahipliğinde hem doktorları ziyaret etti hem de 1 Nolu İlçe sağlık ocağını gezdi. Doktorlara yapmış olduğu nazik ziyarettin ardından İlçe Sağlık Müdürü Ferhan Uğur’un makamında misafir edilen Yıldırım, Ferhan Uğur’un da 14 Mart Tıp Bayramına Kutlayarak kendisine çiçek takdim etti.