BAŞKAN YILDIRIM AK GENÇLER İLE BULUŞTU

04.01.2018
412018112150544.jpg
BAŞKAN YILDIRIM AK GENÇLER İLE BULUŞTU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel AK Parti Gençlik Kolları yönetimini ziyaret etti.

Karamürsel AK Parti Gençlik Kolları yönetimini ziyaret eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Gençler ile buluşarak, genç neslin nabzını tuttu. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın’ın ev sahipliğini üstlendiği programa AK Parti birim Başkanları ve Mahalle Başkanları katıldı. Karamürsel’de gençlik siyaseti üzerine bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, Siyasetin tüm kademelerinin içinden gelen Başarı basamaklarının teker teker tırmanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, gençler üzerindeki düşüncelerini paylaşarak 2019 seçimlerindeki büyük rolün gençler üzerinde olacağını belirtti. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından teşkilat binasından ayrılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, gençlere siyasi yaşamları boyunca başarılar diledi.