BAŞKAN YILDIRIM AK PARTİ KADIN KOLLARINI ZİYARET ETTİ

02.02.2017
222017201410687.png

BAŞKAN YILDIRIM AK PARTİ KADIN KOLLARINI ZİYARET ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Kadın Kollarını, İlçe Teşkilat binasında ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetiminin misafiri olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, daha önce Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen görüşmenin iade-i ziyaretini gerçekleştirdi.

Başkanlık sistemi için çalışmaların start verildiği ilçede bu tür programların sıklaşacağını belirten Başkan Yıldırım, daha güçlü bir Türkiye için MHP ve AK Parti’nin ortak çalışmasından dolayı rahat hareket edilmemesin gerektiğini söyledi.

Başkan Yıldırım, Sosyal medyada çıkan asılsız haberleri, kirli bilgileri seçim öncesi insanları kandırmak veya kafa karıştırmak üzere yazılan haberleri, her zaman yaptığımız gibi insanların yüreklerine dokunarak, yanlarında olduğumuzu göstererek yok edeceğiz.’’ Dedi.

Seçimlerin sandıkta kazanıldığını bir kez daha ifade eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Sizler bizim halkımıza ulaşmada en büyük yardımcımızsınız, Karamürsel’de kapısını çalmadık ev bırakmamamız gerekiyor. Referandum günü gelene kadar Karamürsel’de aklında soru işareti kalan bir seçmen bırakmamak için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Ak Parti iktidarlarının arkasındaki en önemli güç her zaman kadınlarımız olmuştur. Biliyor ve inanıyorum ki bu referandum sürecinde yapacağınız çalışmalar ile yakalayacağımı başarıda aslan payı yine Kadınlarımızın yani sizlerin olacaktır.

Bu vesile ile yeni yönetiminizin bir kez daha hayırlı olmasını temenni eder, yapacağınız çalışmalarda üzerime düşü bir vazife olursa her aman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim.

Allah bu kutlu yürüyüşümüzde Yar ve Yardımcımız olsun. dedi