BAŞKAN YILDIRIM AK PARTİ KADROLARI İLE BULUŞTU

03.05.2018
352018153413545.jpg
BAŞKAN YILDIRIM AK PARTİ KADROLARI İLE BULUŞTU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kurulduğu günden bu güne kadar Ak Parti Ana Kademe kadrolarında yer alan yöneticiler ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Karamürsel AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bu güne kadar yönetimde yer alanların katıldığı kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, misafirler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Programda selamlama ve açılış konuşmalarını yapan Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, düzenlenen programa katılan tüm AK Kadrolara teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin öneminden ve yapılması gereken çalışmalardan bahsetti. Demirel’in konuşmalarının ardından konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan ve hükümet karşısında kurulan ittifaklardan örnekler verdi. Seçimlerin ilçelerde hatta mahallelerde yapılan çalışmalar ile ülke gündemini etkilemesinin altını çizen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilk meşaleyi bu güne kadar AK kadrolarda yer almış yöneticiler ile yaktığının bilgisini verdi.