BAŞKAN YILDIRIM ANKARA´DA

21.12.2017
2112201721149509.jpg

Başbakan Yardımcımız Sn. Fikri Işık Başkanlığındaki Yerel Yönetimler/Karamürsel Koordinasyon Toplantısı Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapıldı.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel katıldılar.
Secim Beyannamesinde yer alan projelerin ilerleme durumlarının ve Karamursel ilçemize yapılan yatırımların görüşüldüğü toplantı sonucunda
Karamürsel tünel geçişi (Dal-çık) projesinin başlatılarak 2019 mart ayına kadar tamamlanması
Amiral Karamürsel ilk öğretim okulunun yerine yapılacak okul projesinin ihalesinin yapılarak inşaasına başlanılmasına
Karamürsel İlçe stadyumunun zeminin değiştirilmesine karar verildi.
Karamürsel iznik yolu 2. etap çalışmalarına da baslanılacagı toplantıdan çıkan önemli bir müjdeydi.