BAŞKAN YILDIRIM ARTVİNLİLERİ YOLCU ETTİ

07.08.2018
782018175816678.jpg
BAŞKAN YILDIRIM ARTVİNLİLERİ YOLCU ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen Gezi programında yola çıkan Artvinli vatandaşları yolcu etti.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyon tarafından organize edilen Artvin gezi programına Karamürsel’den geniş katılım sağlandı. 8 gün sürecek olan gezi programında Arvin’İn 8 ilçesi her gün gezilerek, Karamürselli vatandaşların memleket özlemi giderilecek. Yolcuları ilçe Terminalinden uğurlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dernek Başkanı ve yolculara hayırlı yolculuklar diledi. Yapmış olduğu desteklerden ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür eden Karamürsel Artvinliler Derneği Başkanı Şaban Yamak ve Senaiye Muhtarı Eyüp İlhan 8 gün sürecek olan gezi programına katılan tüm vatandaşlara hayırlı yolculuklar dilediler.