BAŞKAN YILDIRIM ÇAMDİBİLİLER DERNEĞİNİ AĞIRLADI

20.03.2017
203201792521683.png

BAŞKAN YILDIRIM ÇAMDİBİLİLER DERNEĞİNİ AĞIRLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Çamdibilller Derneğiniyle bir araya geldi..

Pazar akşamı Karamürsel Su Altı Sporları Deneğinde ( KARSAD) Çamdibililer Derneği ve Çamdibili vatandaşları konuk eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum süreci hakkında bilgi verdi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda Başkan Yıldırım, öncelikle Çamdibililer Dernek Başkanı Recep Gürgen ve toplantıya yoğun katılım sağlayan Çamdibili vatandaşlara teşekkür etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuşmasında; ‘’ Sevgili hemşerilerim, öncelikle bizlere gösterdiğiniz sevgiden ve gönül bağından dolayı hepinizden Allah Razı olsun. Biliyorum ki Sizler vatanınını, milletini, Devletini ve Bayrağını her şeyden çok seven söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen ecdadın torunlarısınız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak, dış mihrakların sadece paradan başka bir şey düşünmediği ve dünyayı sömürmek için kurdukları oyunları bozmak için hayatımızı adadığımız bu davada bizlerle birliktesiniz Allah hepinizden Tek Tek Razı olsun İnşallah.

16 Nisan’da bu millet tekrar iradesini kullanıp vereceği kararda her şeyi bizlerden daha iyi analiz edip bir sonuç ortaya koyacaktır. Milletin kararının, Milletin iradesinin üzerinde bir güç olmadığını ve olmayacağını bizler 15 Temmuz akşamı bütün dünyaya gösterdik. Bazı yaptığımız olaylar, projeler dış ülkelerin işine gelmediği için sadece paradan başka bir şey düşünmedikleri için bizlere ve dünya ülkelerine oynadıkları oyundan hala vazgeçmiş değillerdir. Son günlerde yaşanan Hollanda olayında Sayın Bakanımızı Atlarıyla, itleriyle ülkelerinden kovmaya çalışmak, Türkiye’nin vizyonunu karalamak, ülkemizi küçük düşürmeye çalışmak hepsi planlanmış bir oyundur. Çünkü Gezi olaylarında da yaptıkları gibi konu sadece Ağaç değil, konunun temeli Aslında 3. Havalimanı, Köprüler ve tünellerdi. Biliyorlar ki yapımı bitmeye yaklaşan 3. Havalimanından sonra Avrupa ve Dünya havacılık trafiğinin başkenti Türkiye olacaktır.

Global havacılık sektöründe pastanın büyük diliminin Türkiye’ye düşeceği doğrusunu hazmedemeyen Hollanda ve Almanya böyle saygısız, seviyesiz, terbiyesiz hareketleri yapmaktan kaçınmıyor. Bizler bu dünyanın en asil milletiyiz. Tarihten bu yana 16 Türk devleti kurmuş, her yıkımın ardından tekrar silkelenip tekrar bir devlet kurmuş bir ecdadın torunlarıyız. O yüzden bizler günümüzün sancak bekçileri olarak hiçbir oyundan geriye düşmeyeceğimizi her zaman dik duracağımızı hem 18 Mart Çanakkale zaferinde hem de ise 15 Temmuz Kanlı darbe girişlimi gecesinde tüm dünyaya ispatlamış bir toplumuz. Cumhurbaşkanlığı Sisteminde malum odakların Hayır demeleri bu milletin aslında geleceğe tuttuğu ışığı güçlendiriyor. Bizler bilinçli bir toplumuz, PKK’nın , Fetö’nün, dış güçlerin, topunun hayır dediği bir seçim sürecinde neden ‘EVET’ dememiz gerektiğini aslında kendileri bizlere en açık dille söylüyor. Israrla Rejim değişikliği diye adlandırılmaya çalışan ve doğrusunda Sistem değişikliği olan maddeyi bile çarpıtarak insanların kafalarını karıştırmaya çalışan zihniyet, diğer 17 madde de aynı oyunları aynı yalanları kullanarak kafa karıştırmaya çalışıyor. Yalnız bilmiyorlar ki bizim milletimiz her şeyi en iyi şekilde bilip değerlendirdiğini, yalanlara kanmadığını ve Vatanı için en iyi ne gerekiyorsa onu uyguladığını. Evet sevgili hemşerilerim sizlerden çıktığımız bu ‘Kutlu Yürüyüşte’ bizleri tekrar yalnız bırakmamanızı ve bu yolda yanımızda bizlerle yürümenizi istiyoruz. 16 Nisan akşamı Muhasır medeniyetler seviyesinde ulaşmak için girdiğimiz en sert viraj da tüm dünyada ‘ EVET’ biz de varız dememiz için sizlerden de aynı hassasiyeti bekliyorum.’’ Dedi.