BAŞKAN YILDIRIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS MECLİS ÜYELERİ AĞIRLADI

22.05.2018
2252018214854284.jpeg BAŞKAN YILDIRIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS MECLİS ÜYELERİ AĞIRLADI                 Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini iftar yemeğinde ağırladı.                                                         Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine Kocaeli AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, eski ve Yeni Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisinin eski ve yeni üyeleri katıldı.     Düzenlediği İftar yemeğinde eski Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada, Karamürsel’e hizmette bulunanları her zaman saygıyla andıklarını söyledi.   Başkan Yıldırım, “İlçemizde Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclisi olarak üstlendikleri görevleri nedenleri ile Karamürsel’e hizmet etmiş tüm büyüklerimizi saygıyla anıyor, şuan aramızda bulunmayan değerli büyüklerimizi de rahmetle anıyorum. Karamürsel’de bugüne kadar yapılan hizmetlerde sizlerin katkıları ve izleri var. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız için şahsım ve meclis üyelerimiz adına hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.