BAŞKAN YILDIRIM GÜNE ESNAFLAR İLE BAŞLADI

09.10.2018
9102018113456301.jpg

BAŞKAN YILDIRIM GÜNE ESNAFLAR İLE BAŞLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Salı Pazarında kurulan Kahvaltı sofrasında, pazarcı esnafı ile birlikte sohbet ederek güne başladı.

Her Salı ve Cuma günleri Karamürsel’e kurulan Pazar tezgahlarını gezen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu gün ki Salı pazarında esnaflar ile birlikte kahvaltı yaparak güne başladı. Karamürsel esnafının her zaman sıcak kanlı ve sevecen yapısı olduğunu dile getiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Pazar tezgahlarının arasında yaptığı kahvaltıda selam veren vatandaşları sofrasına davet etti. Samimiyet ve Huzurun Başkenti olma unvanını taşıyan Karamürsel’in Şehrül Emini İsmail Yıldırım’a davetlerine katıldığı için tüm Pazar esnafı teşekkür etti. Başkan Yıldırım, her zaman kendilerinin yanında olduğunu belirterek, uyumlu ve sorunsuz bir pazarımız olduğu için esnaflara teşekkür etti.