BAŞKAN YILDIRIM GÜNE KARAPINARDA BAŞLADI

04.11.2018
4112018111543873.jpeg BAŞKAN YILDIRIM GÜNE KARAPINARDA BAŞLADI Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karapınar gençleri tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı. Karapınar Mahallesinde düzenlenen kahvaltı programında gençleri yalnız bırakmayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu, Karapınar Mahallesi Muhtarı Rasim Güvenaltın ve Karapınarlı gençler eşlik etti. Haftasonunu Karapınarlı gençlere ayıran Başkan Yıldırım, kendilerini bu tür birlik ve beraberliğe teşvik eden organizasyonlar düzenledikleri için tebrik etti. Karapınarlı gençler, Kahvaltı Programının sonunda kendilerini yalnız bırakmadıkları ve davetlerinde katılım sağlamasından ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.