BAŞKAN YILDIRIM İLÇE YÖNETİM TOPLANTISINA KATILDI

26.12.2017
26122017191418810.jpg

BAŞKAN YILDIRIM İLÇE YÖNETİM TOPLANTISINA KATILDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Karamürsel AK Parti İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirilen AK Parti Yönetim Kurulu Toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Her hafta olağan düzenlenen ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Kocaeli AK Parti Milletvekilleri ilçe kongresi sonrasında İlçe Ana kademe teşkilatına yeni katılan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte Karamürsel İlçe Teşkilatının her daim yanlarında olduğunu dile getirerek, çalışmalarının ve başarılarının devamını dilediler.