BAŞKAN YILDIRIM İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

23.11.2018
2311201817177114.jpg
BAŞKAN YILDIRIM İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, öğretmenlerin gününü bir gün önceden kutladı. Okul Müdürü Yılmaz Özmüş, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Cengiz ve Yönetim Kurulu üyelerinin misafiri olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım misafir perverlikleri için tüm İmam Hatip Ortaokulu bünyesine teşekkür etti. Kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Yıldırım, öğretmenlerin gününü kutlayarak, sorulan soruları yanıtladı. Okul Müdürü Yılmaz Özmüş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yapmış olduğu ziyaretten ve Kendilerini maddi ve manevi hiçbir zaman yalnız bırakmadığından ötürü kendisine teşekkür etti.