BAŞKAN YILDIRIM KARAMÜRSELSPOR KONGRESİNE KATILDI

15.05.2018
1552018134841280.jpg

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselspor’un önceki gün KARSAD’da yapmış olduğu olağan kongreye katıldı.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Karamürsel’i Süper Amatör Küme’de mücadele etme hakkını elde eden Karamürselspor, geçtiğimiz akşam KARSAD’da yapılan kongrede bir araya geldi. Mevcut Başkan Ali Yılmaz’ın tek liste girdiği kongrede başka aday çıkmadı ve Yılmaz’ın gelecek dönemde Karamürselspor Başkanı olarak göreve devam etmesi kesinleşti. Kongreye Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, ilçe teşkilatı üyeli, kulüp yöneticileri ve üyeler katıldı.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIM’

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kongrenin ardından yapmış olduğu konuşmada, “ Karamürselspor’u tebrik ediyorum. Yeni dönemde de başarılar diliyorum. Bu yönetimdeki arkadaşların her zaman yanındayım, destekçisiyim. İlçemizde sporun daha güçlü olması için çalışmaya devam edeceğiz. Karamürselspor’u lokomotif  olarak seçtik. Dışarıdan büyük paralar verilerek yapılacak transferlere kesinlikle karşıyım. Kendi bünyemizde bunu başaracak güce sahibiz. Hayırlı olsun” dedi.