BAŞKAN YILDIRIM KARAMÜRSELSPOR’UN YANINDA

16.09.2018
1692018205715503.jpeg BAŞKAN YILDIRIM KARAMÜRSELSPOR’UN YANINDA Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselpor’un açılış ve hazırlık maçı programına katılarak ilçe temsilcisini yalnız bırakmadı. 2018-2019 Futbol sezonunda amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün gerçekleşen Karamürselspor – Altınovaspor hazırlık maçı karşılaşmasına katılarak, spora ve sporcuya verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu. Hazırlık karşılaşmasından önce Karamüselspor ve Karamürsel İdman yurdu sporun yetiştireceği miniklerin Karşılaşmasını protokol ile birlikte izleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, gelecekte İlçe temsilcimiz Karamürselspor’a emek verecek olan minik Futbolcuları tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Program akışına göre devam eden açılış festivali, Saat 18:00’de başlayan Karamüselpor – Altınovaspor hazırlık karşılaşması ile devam etti. Karamürselspor yönetim kurulu ve Karamürsel Belediyesi tarafından organize edilen açılış Festivalinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı, Daire Amirleri, STK’lar, Karamürselspor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz, Altınova spor Kulübü Başkanı Sedat Ok, Eski Kulüp Başkanları ve çok sayıda Karamürselspor taraftarı eşlik etti.