BAŞKAN YILDIRIM KARAMÜRSELSPORUN YANINDA

15.12.2018
15122018183013647.jpeg BAŞKAN YILDIRIM KARAMÜRSELSPORUN YANINDA Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürselspor’u Şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadı. Süper Amatör Küme lideri ilçe temsilcimiz Karamürselspor’u şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayan Başkan Yıldırım, Futbol takımını ve yönetimi yemek programında ağırladı. Bölgesel Amatör Lig ( BAL ) yolunda emin edımlarla ve namağlup ilerleyen Karamürselspor, şampiyonluk maçında berabere kalarak ilan edeceği Büyük zaferi bir sonraki haftaya erteledi. Toplanılan akşam yemeğinde, Karamürsel Belediye Başkanı ve Karamürselspor As Başkanı İsmail Yıldırım; ilçe temsilcisine her daim inandığına ve bir üst lige kenetlenerek çıkacaklarına tüm kalbiyle istediğini belirtti. Gelecek Tüm başarıların Karamürsel halkı armağan edileceğinin altını çizen Başkan Yıldırım, Tüm Karamürselspor camiasına başarılar diledi. Karamürselspor klüp Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yıldırım’ın bu zamana kadar ki maddi ve manevi desteklerinde ötürü ve bu yemeği düzenlemesinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.