BAŞKAN YILDIRIM KARNE DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

19.01.2018
1912018152644550.jpg
BAŞKAN YILDIRIM KARNE DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Necdet Calp İlköğretim okulu tarafından düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Karamürsel Necdet Calp İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Karne dağıtım töreni bu gün gerçekleşti. Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna, Necdet Calp Okul Müdürü Lokman Acar, veliler ve öğrenciler eşlik etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Programda, Suriyeli Öğrencilerin karnelerinin verilmesi ile devam etti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından Suriyeli öğrencilere verilen Karnelerin ardından toplu fotoğraf çektirilerek program sonlandı.