BAŞKAN YILDIRIM KERMESE KATILDI

21.12.2018
21122018145942162.jpg
BAŞKAN YILDIRIM KERMESE KATILDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akçakoca İmam Hatip Fen ve Sosyal bilimler okulu tarafından düzenlenen Kermes programına katıldı.

Akçakoca İmam Hatip Fen ve Sosyal bilimler okulu kızılay kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen Kermes programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Okul Müdürü Cemil Kılıç, Öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti. Başkan Yıldırım Akçakoca İmam Hatip Fen ve Sosyal bilimler okuluna yapmış olduğu ziyarette Akçakoca İmam Hatip Fen ve Sosyal bilimler okulu kızılay kulübü öğrencileri, Okul Aile birliği ve Kızılay Karamürsel Şubesi İş birliği ile yapılan Kermese katkı sağladı. Yemen için insani yardım kampanyası başlatan öğrenciler Başkan Yıldırım tarafından takdir edildi. Kermes programının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleşen Robotik Kodlama Laboratuvarını gezdi. Bilişim Teknolojileri sınıfında Kodlama eğitimi alan öğrenciler ile sohbet eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, geleceğimizin emanetçileri genç öğrencilerden sınıfları hakkında teknik bilgileri dinledi.