BAŞKAN YILDIRIM KESİMHANELERİ GEZDİ

21.08.2018
218201815443782.jpg
BAŞKAN YILDIRIM KESİMHANELERİ GEZDİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe genelinde hizmet veren kesimhaneleri gezerek vatandaşlar ile bayramlaştı.

Karamürsel’de profesyonel sektör haline gelen Kurban Kesimhanelerini gezen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bayramın ilk gününü vatandaşlar ile bayramlaşarak geçirdi. Hayvancılıkta ve Kurban Kesim sektöründe profesyonelleşen Karamürselli Kasaplar, sadece Karamürsel’den değil Kocaeli ve İstanbul çevrelerinden misafirlerini ağırlayarak, Kurban hizmetini vatandaşlara sunuyor. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel ve Mahallelerindeki Kurban Kesimhanelerini gezerek, hem vatandaşlar ile bayramlaştı hem de kesimhaneleri yerinde denetledi. Vatandaşlar ve Kasaplar Bayram’da kendilerini yalnız bırakmayan ve yanlarında olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.