BAŞKAN YILDIRIM MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARETTE BULUNDU

15.01.2018
151201818150460.jpg
BAŞKAN YILDIRIM MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARETTE BULUNDU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Karamürsel MHP İlçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP İlçe teşkilatı binasına yapmış olduğu ziyarette MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, MHP Belediye Meclis Üyesi Selman Açık ve yönetim kurulunun misafiri oldu. Başkan Yıldırım yapmış olduğu nezaket ziyaretinde, Karamürsel MHP İlçe Başkanı Öksüz ve Yönetimini ilçe siyasetinde birlik, beraberlik ve karşılıklı saygı çerçevesinde ilerledikleri için tebrik ederek, kendilerine teşekkür etti. Başkan Yıldırım’ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.