BAŞKAN YILDIRIM MMS İFTAR PROGRAMINA KATILDI

31.05.2018
3152018221137881.jpeg BAŞKAN YILDIRIM MMS İFTAR PROGRAMINA KATILDI Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Marmara Makine Sanayi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. MMS Marmara Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Tarafından düzenlenen iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a eşi Tuğba Yıldırım eşlik etti. Karamürsel’in global sanayi dünyasındaki temsilcisi olan MMS Marmara Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Avcı’nın personel ve ailelerine verdiği programa Onur konuğu olarak katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, düzenlenen programda misafirler ile yakından ilgilenerek, Serdar Avcı’yı tebrik etti. MMS Marmara Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Serdar Avcı kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman yanlarından olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.