BAŞKAN YILDIRIM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

19.10.2018
19102018144915656.jpg
BAŞKAN YILDIRIM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Muhtarlar günü nedeni ile ilçede bulunan muhtarlar ile birlikte kahvaltı yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 19 Ekim Muhtarlar haftası nedeni ile ilçede bulunan muhtarlar ile birlikte kahvaltı yaparak güne başladı. Karamürsel’de bulunan tüm muhtarların 1 Ekim Muhtarlar gününü kutlayan Başkan Yıldırım, sadece Kocaeli’ye değil, tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde çalıştıklarının ve Muhtarlıkların birbirleri ile sevgi saygı içerisinde hareket ettikleri için tüm muhtarlara teşekkür etti. Yaklaşan Yerel Seçimlerde muhtarlarından seçime gireceğini ve bu güne kadar yürüttükleri görevlerini en iyi şekilde icra ettiklerini belirten Başkan Yıldırım, Muhtarları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.