BAŞKAN YILDIRIM NEFES KONULU KONFERANSTA BAYANLARI ZİYARET ETTİ

03.11.2018
311201818343773.jpeg BAŞKAN YILDIRIM NEFES KONULU KONFERANSTA BAYANLARI ZİYARET ETTİ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nefes önemi konulu konferansa katıldı. Nefes terapisti Vuslat Özlem Ersan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans bu gün Lütfü Hınçal Spor Salonu içersinde bulunan konferans salonunda gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Evden Okula Haydi Anneler Spora oluşumu kapsamında 100 bayanın katıldığı nefes önemi konulu konferansta Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bayanları yalnız bırakmadı. Konferans öncesi bayanları selamlayan ve kısa bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, sporun önemini ve aileye kattığı değerin altını çizdi. Nefes terapisti Vuslat Özlem Ersan konuşmasında; Nefesin önemi ve kalitesi hakkında bilgilendirme -Nefesin ruhsal,zihinsel ve fiziksel etkileri -Nefesin insan psikolojisine etkileri -Nefes ile hastalıkların bağlantısı -21 adımda hayat kalitesini arttirma vizyon çalışması. Konu başlıkları ile dinleyenleri bilgilendirdi.