BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERE AŞURE DAĞITTI

04.10.2018
4102018164321535.jpg

BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERE AŞURE DAĞITTI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Nazmi Oğuz Orta Okulu tarafından düzenlenen programına katılarak öğrencilere aşure ikram etti.

Karamürsel Nazmi Oğuz Orta Okulu Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi tarafından düzenlene Aşure programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Karamürsel Belediyesi Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Nazmi Oğuz Okul Müdürü Bilal Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Şara ve Yönetimi eşlik etti. Sınıfları gezerek Okul Aile Birliği tarafından yapılan Aşureleri öğrencilere dağıtan Başkan Yıldırım, Aşurenin oluşumu ve tarihçesini öğrenciler ile paylaştı. Kendilerine yapmış olduğu ikramlardan ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür eden öğrenciler, ikram edilen aşureleri yediler.