BAŞKAN YILDIRIM OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

10.10.2018
10102018153715688.jpg

BAŞKAN YILDIRIM OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Okullara yapmış olduğu ziyaretlerde öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

İlçe genelinde okullara ziyaretlerde bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, öğrenciler ve öğretmeneler ile bir araya geldi. Kendisinden talep edilen istekleri dinleyen Başkan Yıldırım, yapılabilecek her türlü işte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceğini bildirdi. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ile birlikte ziyaretlerde bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bulunan Amiral İlköğretim Okulu, Atatürk Ortaokulu, 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karamürsel Anaokulu, Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akçakoca İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu’nu gezerek, eğitim ve öğretime verdiği önemin altını bir kez daha çizdi. Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği yönetimleri Kendilerini yalnız bırakmadıkları ve her daim yanlarında olduğundan ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.