BAŞKAN YILDIRIM OY’UNU KULLANDI

24.06.2018
2462018164310491.jpg

BAŞKAN YILDIRIM OY’UNU KULLANDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşi Tuğba Yıldırım ile birlikte Karamürsel Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim okuluna gelerek 1052 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

Başkan Yıldırım oyunu kullanmadan önce seçmen görevlileri ve emniyet mensuplarına kolay gelsin dileklerinde bulundu. Vatandaşlık görevini yerine getiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Geleceğimiz için İstikbal için, İstikrara ve Güçlü Türkiye için oy kullandıktan sonra okul bahçesinde vatandaşlarla birlikte oturup çay içti, sohbet etti.

Mehmet Akif Yılmaz KARAMÜRSEL’DE

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel’e gelerek İlçe genelinde oy kullanılan okulları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ile birlikte ziyaret etti. Karamürsel’de oy kullanılan sandıkları gezen Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, daha sonra sandık görevlileri, emniyet mensupları ve vatandaşlarla görüştü.