BAŞKAN YILDIRIM PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

14.06.2018
1462018204936869.jpeg BAŞKAN YILDIRIM PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI        Ramazan Bayramı nedeniyle Karamürsel Belediyesinde bayramlaşma töreni yapıldı.                       Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Nikah salonu ve Şantiyede personeli ile bir araya geldi. Karamürsel Belediyesi çalışanları ile tek tek görüşen ve bayramlarını kutlayan Başkan Yıldırım, personelleriyle yaptığı kısa konuşmanın ardından aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlara erişmeleri temennisinde bulundu.              Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,daha sonra Belediye Şantiyesinde işçiler ile buluşarak tek tek  bayramlaştı. Karamürsel Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Yıldırım, Ramazan Bayramını en içten dilekleri ile kutlayarak, iyi temennilerde bulundu.