BAŞKAN YILDIRIM PERSONELİ İLE BİRLİKTE GÜNE BAŞLADI

26.12.2017
26122017113759217.jpg
BAŞKAN YILDIRIM PERSONELİ İLE BİRLİKTE GÜNE BAŞLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Fen İşleri ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Belediye İşçileri ile birlikte kahvaltı yaparak güne başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Belediye İşçileri ile birlikte kahvaltı yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, gün doğumunda Karamürsel’e hizmet aşkı ile işlerine gelen emekçi kardeşlerini ziyaret ederek sohbet etti. İşçiler ile birlikte kahvaltı sohbeti yapan Başkan Yıldırım, 2017 yılının son günlerinde Karamürsel’e birlikte hizmet ettikleri mesai arkadaşlarını unutmayarak, ilçemize yaptıkları hizmetlerden ve özverili çalışmalarından ötürü tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği kadro sözü üzerinde konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından gelen açıklamaları taşeron işçiler ile paylaşarak, önümüzdeki birkaç ay içerisinde durumun kesin netleşeceğini bildirdi. 2004 yılında göreve gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, çalışma arkadaşlarından ve Karamürsel Belediyesi Ailesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek önümüzde ki yılda da aynı gayret ve özveriyi beklediğini belirtti.