BAŞKAN YILDIRIM SAĞLIK MESLEK LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

23.11.2018
2311201817334759.jpg
BAŞKAN YILDIRIM SAĞLIK MESLEK LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, okul Müdürü Zeki Bayram, öğretmenler ve Okul Aile Birliğinin misafiri oldu. Başkan Yıldırım yapmış olduğu ziyarette öğretmenlerin gününü erkenden kutladı. Okul Müdürü Zeki Bayram, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın okullarına yapmış olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ederek Okullarının resmi basılı saatti hediye etti. Başkan Yıldırım, ev sahipliği yapan Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ederek, her zaman maddi ve manevi destekleri ile yanlarında olacağını belirtti.