BAŞKAN YILDIRIM SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

14.07.2018
1472018171026573.jpg
BAŞKAN YILDIRIM SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Geçtiğimiz ay içerisinde kongresi gerçekleşen Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haziran ayı içerisinde Kongresi gerçekleşen Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kooperatif Başkanı Mustafa Hardalioğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması temennilerinde bulundu. Ziyareti gerçekleştiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a KARSAD (Su Altı Sporları Derneği) Başkanı Zeki Şirinoğlu eşlik etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından dernekten ayrılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, dernek üyeleri ve Karamürsel adına hayırlı olması dileklerinde bulundu.