BAŞKAN YILDIRIM VEFADER İLE BİRARAYA GELDİ

30.12.2018
30122018182548882.jpeg BAŞKAN YILDIRIM VEFADER İLE BİRARAYA GELDİ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kocaeli Vefa DER tarafından düzenlenen yemek programına katıldı. Kocaeli Vefa Der Başkanı Cemil Kılıç ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen yemek programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve davetliler eşlik etti. Açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Kocaeli Vefa Derneği Başkanı Cemil Kılıç’ın ardından yemek programına geçildi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini yapmış oldukları programdan ve birlik beraberliklerinden ötürü tebrik ederek, toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.