BAŞKAN YILDIRIM VERGİ HAFTASINI KUTLADI

27.02.2017
2722017113710566.png

BAŞKAN YILDIRIM VERGİ HAFTASINI KUTLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını kutladı.

Karamürsel Vergi Dairesi müdürü Kazım Türkyılmaz ve yöneticileri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Vergi dairesi müdürü Kazım Türkyılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Vergi haftasının nişanesi olarak rozet takarak, yanlarında getirdikleri çiçeği takdim etti.

Başkan Yıldırım, Vergi dairesi müdürü ve yöneticilerinin vergi haftasını kutladı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Daire yöneticilerine yaptıkları bu hoş ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ederek,

“Devletimizin en önemli gelir kaynağı olan, kamu hizmetlerinin, yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan Vergi gelirleri Kalkınmamızın temelini oluşturmaktadır.

Vergi ödeme alışkanlığının tüm kesimlere benimsetilmesi ve vatandaşlarımızın vergi ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.

Vergi Haftası, halkımızda vergi bilincinin oluşturulması, idare ile vergi mükellefleri arasında sağlıklı güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi yönünden büyük önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimize bol kazançlar diliyorum” dedi