BAŞKAN YILDIRIM YELKEN KULÜBÜ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

05.04.2017
542017153942442.png

BAŞKAN YILDIRIM YELKEN KULÜBÜ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yelken Kulübü ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Naci Toksoy ve yönetiminin organize ettiği Kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve eşi Tuğba Yıldırım, Yelken sezonunun açılışını kahvaltı programında yelkenci gençler ile bir araya gelerek kutladı. 2017 Yelken sezonunda Yelkenci gençlere motivasyon sağlamak adına düzenlenen kahvaltı programında Başkan Yıldırım, ‘’ Karamürsel’in artık bir simgesi haline gelen Yelkenlileri kullanan siz yelkenci Kardeşlerime azmi ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri temsil ettiğiniz ulusal liglerde elde etmiş olduğunuz başarılardan ve çitanızı daima yükseklere çıkartmak için yaptığınız çalışmalardan ötürü hepinizi tebrik ediyorum. ‘’ dedi. Kahvaltı programının ardından Yelken kulübünü Başkanı Naci Toksoy kendilerine Maddi ve Manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti  ve Yelken kulübü yönetimi ve Yelkenci gençler ile hatıra fotoğrafı çekildi.