BAŞKAN YILDIRIM YENI YILI EMNİYET MENSUPLARI İLE KARŞILADI

01.01.2019
1120191538377.jpeg BAŞKAN YILDIRIM YENI YILI EMNİYET MENSUPLARI İLE KARŞILADI Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 2019 yılının ilk dakikalarında karamürsel emniyet müdürlüğü personelini ziyaret etti. Emniyet ve güvenliğimiz için ailelerinden ayrı bir şekilde yeni yıla karşılayan emniyet personelimizi ziyaret eden Başkan Yıldırım´a Karamürsel ilçe Kaymakamı Ahmet Narinoglu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Hayrettin Karacaer eşlik ettiler. Süpriz ziyaretten dolayı mutlu olan emniyet mensupları Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoglu´na ve beraberlerindeki heyete teşekkür ettiler.