BAŞKAN YILDIRIM’DAN ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

21.04.2017
2142017174415861.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenleniyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım çocukların geleceğimiz için çok önemli olduğunu belirterek “Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle yaşamımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, 18 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan çocuk şenliği programına tüm çocuklarımızı ve velilerimizi davet ederim” dedi.

Şenlik programı kapsamında, şişme oyuncaklar, kaykay, zıpzıp ve şişme oyun bahçesi, pamuk helva, Osmanlı macunu, pop corn, bardakta mısır, Palyaço, Animasyon Ekibi çocuklara eşlik ederek şenlik kapsamında tüm imkanlar sağlanıyor.

Karamürsel Belediyesi çocuk şenliği ertelenen yeni tarihli takvime göre şu şekilde;

19 Nisan Nejdet Calp İlkokulu

20 Nisan- Amiral Karamürsel İlkokulu