BAŞKAN YILDIRIM´DAN DEV HALI SAHA

08.06.2017
86201794242465.png

BAŞKAN YILDIRIM'DAN DEV HALI SAHA

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım' ilçe stadyumunun yanına genç takımlara idman sahası yaptı.

Karamürsel Belediyesi tarafında inşa edilen ve normal ölçülerden büyük yapılan halı saha, İlçe Spor Müdürlüğünün kullanımına sunuldu.

Karamürsel nüfusunun artışı sonucunda genç futbolculara yetmeyen ilçe stadyumu adeta küllerinden tekrar doğurularak yan tarafına normal ölçülerin üzerinde idman ve muhtelif spor faaliyetlerine ev sahipliği yapacak halı saha ilçe sporuna kazandırıldı.

Açılışı gerçekleştirilen dev halı saha, ilçede bulunan ilk okul 4. Sınıfların futbol turnuvası yapması ile kullanıma açıldı. Açılışın ilk gününde Amiral ilk öğretim okulu ve Necdet Calp İlk öğretim okulunun santra vuruşu ile açılışı gerçekleştirilen halı sahanın ilk düdüğünü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız çaldı.

Karamürsel'in sportif değerlerine her türlü yardımı ve desteği esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız tarafından teşekkür edildi.