BAŞKAN YILDIRIM’DAN EREĞLİ’Lİ KADINLARA KAHVALTI

20.03.2017
203201794313386.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN EREĞLİ’Lİ KADINLARA KAHVALTI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ereğli’li kadınlar ile bir araya geldi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi Tuğba Yıldırım ile katıldığı kahvaltıya ilgi büyüktü. Ereğli Şahane Restoran da düzenlenen kahvaltıya 250 bayan katıldı. Başkan Yıldırım’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltıya katılan bayanlar, hem kahvaltı yaptı hem de yaklaşan Referandum ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini konuştular.

Kahvaltının ardından konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’ Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize icabet eden hanımlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ereğli bizler için yeri her zaman farklı olan bir mahallemizdir. Tabi ki sizlerin de bizler için hem yeri hem önemi hem de sevgisi farklıdır. O yüzden aramıza nifak sokmaya çalışanlara, aramızı bozmaya çalışanlara aldırış etmeyelim ‘’ dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın konuşmalarını büyük bir zevk ile dinleyen Ereğlili hanımlar başkan Yıldırım’ın vermiş olduğu kahvaltıdan ve kendilerine duyduğu sevgiden ötürü teşekkür ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuşmasının geri kalanında Cumhurbaşkanlığı Sistemini ve Yaklaşan referandum sürecini şöyle değerlendirdi; .

Tabi bu organizasyonun bir anlamı var. 18 Maddeden oluşan Anayasa değişikliğini ile ilgili artık kafalarda soru işaretlerinin azalmaya başladı. Çünkü 18 maddeyi açıp okumamız gerektiğini her gördüğümüz insana her gittiğimiz yerde defalarca belirttik. Mantık ve Vicdanın bir araya gelerek karar alındığında bu Referandum da kesinlikle ‘EVET’ denileceğini vurgulayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Sistem değişikliğinin bizlerin bir üst lige, yani Muhasır Medeniyetler seviyesine yaklaşmamızı sağlayacak en keskin viraj olduğunu söyledi. Bu viraj da Millet en doğrusunu bilir. Milli irade yapılması gerekeni olması gerekeni bizlerden çok daha iyi bilir. O yüzden ‘EVET’ bizlerin korkusu yok bu yolda yalnız yürümüyoruz KUTLU Yürüyüşümüz 16 Nisan’da da en hayırlı şekilde sonuçlanacağından şüphem yok.

Gerek gençlerimizin 18 Yaş Milletvekilliği tartışmaları, gerek Sistem değişikliği tartışmaları gerek ise Tek adamlık tartışmaları insanların akıllarını karıştırmak için bizleri her zaman geri planlara iten gelişmememize izin vermeyen kafaların uydurdukları yalanlardır. Bir genç 18 yaşında Anne- Baba olabiliyor o olgunlukla ev geçindirebiliyorsa, 18 yaşında da meclise girip genç fikirleri, yeni düşünceleri Mecliste paylaşıp taze kan etkisi yaratabilir. Rejim değişikliği diye insanlara yalan yanlış anlattıkları şey sadece Sistem değişikliğinden ibarettir. Tek adamlık konusuna gelecek olursak ise kimsenin 16 Nisan akşamını görmeye senedi yoktur. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ölümlü Fani bir insandır. Bu ülkenin Refahı için kendini, hayatını, geleceğini hiçe sayarak ömrünü bir dava uğruna adayan adama yapılan iftira, yalan ve saygısızlıktan başka bir şey değildir.’’ Dedi. Konuşmasının sonunda 16 Nisan’da Büyük Türkiye İçin Bir Üst Liglere çıkmak için ben ‘EVET’ diyorum ve siz değerli Ereğli Hanımlarından da aynı bizlerin yanında olmalarını arzu ediyorum diyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,  Karar Milletindir ve Milletimizin vereceği karar başımızın üstündedir. dedi