BAŞKAN YILDIRIM’DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

24.11.2017
241120171625869.jpg
BAŞKAN YILDIRIM’DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Müftülüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Karamürsel İlçe Müftülüğü binasında gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırladı. İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in Karamürsel’e atanmasından ötürü kendisine hayırlı olsun dilekleri sunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, birlikte huzur içinde yaşadığımız Karamürsel’imize tekrar hoş geldiniz dedi. Başkan Yıldırım’ın kendisine yapmış olduğu nezaket ziyafetinden ötürü memnuniyetlerini dile getiren İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, kendilerinin her daim yanında oldukları için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.