BAŞKAN YILDIRIM’DAN İLERİ MUSİKİ DERNEĞİNE ZİYARET

08.02.2017
822017214824984.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN İLERİ MUSİKİ DERNEĞİNE ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İleri Musiki Derneğini ziyaret etti.

1987 den bu yana faaliyet gösteren Karamürsel İleri Musiki Derneği bu akşamki programında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırlardı. Dernek Başkanı Nahit Öztürk ve yönetimi ile bir araya gelen Yıldırım, 30 yıldır Karamürsel de Musiki müziğinin hayat bulduğu odaları gezerek, müziğimizin yaşamasında büyük rol oynayan hocaları tebrik etti. İleri Musiki Derneği üyeleriyle birlikte tarih yolculuğuna çıkan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, geçmişten bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güncel olayların ve hayat bulan projelerinde bilgilendirmesini yapan Yıldırım; daha iyi bir Karamürsel için, Huzurun Başkentine yakışır çalışmalarımız devam edecek dedi.

Karamürsel İleri Musiki Derneği Başkanı Nahit Öztürk ve yönetimi, Başkan Yıldırım’ın bu hoş ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çekildiler