BAŞKAN YILDIRIM’DAN KARMEK ZİYARETİ

24.10.2018
241020188457866.jpg
BAŞKAN YILDIRIM’DAN KARMEK ZİYARETİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ( Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme ve Kurs Merkezine ) Karmek’e yapmış olduğu ziyarette kursiyer bayanlar ille Karamürsel’in nabzını tutarak sohbet etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karmek’e (Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi) yapmış olduğu ziyarette bayan kursiyerlerin misafiri oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kurs merkezine yapmış olduğu ziyarette hem bayanlar ile sohbet etti hem de Karamürsel’in nabzını tuttu. Başkan Yıldırım’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetlerine dile getiren kursiyerler, Karmek bünyesinde kesintisiz, kaliteli ve güler yüzlü bir eğitim gördükleri içi kendisine teşekkür ederek, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a başarılarının devamını dilediler.