BAŞKAN YILDIRIM’DAN KÖY ZİYARETLERİ

15.06.2018
1562018194652995.jpg
BAŞKAN YILDIRIM’DAN KÖY ZİYARETLERİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, köyleri gezerek Ramazan Bayramı ziyaretlerinde bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen Protokol Bayramlaşmasını ardından ilçe genelinde yapmış olduğu ziyaretlerin üzerine köyleri de unutmadı. 11 Ayın sultanı Ramazanı Şerifin bitmesi ile birlikte Ramazan Bayramına kavuşan Müslümanlık Aleminin Bayramını kutlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat üyeleri ile birlikte köyleri ziyaret etti. Köy Meydanlarında vatandaşlar ile Bayramlaşan Başkan Yıldırım, Ramazan Bayramının en içten dilekleri ile kutlayıp, Hayırlara vesile olmasını diledi.