BAŞKAN YILDIRIM’DAN KURSİYERLERE ZİYARET

23.03.2017
233201715591558.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN KURSİYERLERE ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Halk eğitim ve Akşam Sanat Okulu Kursiyerlerini ziyaret etti.

Karamürsel Yaşlılar Dernek Başkanı Sevinç Özsoy’un organize ettiği programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kursiyerler ile bir araya gelerek çay sohbeti yaptı.

Kalıcı konutlar iş hanında bulunan Biçki dikiş, Mefruşat ve Bayan Kuran kursu öğrencilerini ziyaret edip sohbet eden Başkan Yıldırım’a Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa yazıcı ve yönetimi eşlik etti.

Sınıflarının bahçesinde düzenlenen ve 50 bayanın katıldığı çay sohbetinde, kursiyerler, Kalıcı Konutlar iş hanında atıl vaziyette bulunan dükkânları düzenleyerek kendilerine tahsis eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Başkan İsmail Yıldırım bu güzel ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Yaşlılar Dernek Başkanı Sevinç Özsoy'a böyle sıcak bir ortamda hazırladığı program için teşekkür etti. Çay sohbetinin ardından sınıfları gezen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, program bitişinde 2 Nolu Küçük Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Ahmet Utaş ve şehir içi minibüs şoförlerini ziyaret etti.