BAŞKAN YILDIRIM’DAN MUSTAFA KEMAL PAŞALILAR DERNEĞİNE ZİYARET

23.03.2017
2332017105057573.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN MUSTAFA KEMAL PAŞALILAR DERNEĞİNE ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Mustafa Kemal Paşalılar Derneğini ziyaret ederek Roman vatandaşlarımız ile buluştu.

Karamürsel Mustafa Kemal Paşalılar Derneğinde düzenlenen programa Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve SKM Başkanı Mecit Erdoğan ‘da katıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı misafir eden Dernek üyeleri, yaşadıkları mahalleyi adeta Panayır yerine çevirdiler. 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş öncesi Referandum da kararlarını belirten afişte ‘’ Romanların Kararı EVET’’ yazarak, Sistem değişikliğine verdikleri desteği ortaya koydular. Ziyarette bir konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘’ Bizler sizleri Allah için seviyoruz. Her zaman olduğu gibi yine yanınızdayız. Sizler için Referandum ile alakalı bilgiler paylaşmaya geldim, fakat siz kararınızı EVET diyerek çoktan vermişsiniz’’ diyerek,  verdikleri karar ve her zaman ki desteklerinden dolayı Romanlara teşekkür etti. Ardından Mustafa Kemal Paşalılar Dernek Başkanı İsmail Öncel, kendilerine derneklerine ve tüm Roman topluluğuna desteklerini maddi ve manevi hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek, kendisine plaket takdim etti.