BAŞKAN YILDIRIM’DAN SERPİL YILMAZ’A ZİYARET

22.03.2018
2232018123450221.jpg
BAŞKAN YILDIRIM’DAN SERPİL YILMAZ’A ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2018 Ocak Ayı içerisinde 5.si düzenlenen AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Kongresinde tek aday olarak seçime giren ve güven tazeleyen AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm teşkilat ve Kadın Kolları Başkanının yeni dönemine hayırlı olması temennilerinde bulundu. AK Parti Kocaeli Teşkilat binasında gerçekleştirilen ziyarette, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırlayan Serpil Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, kendisinin yapmış olduğu hayırlı olsun ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.