BAŞKAN YILDIRIM’DAN TEŞKİLAT İFTARI

08.06.2017
86201791937543.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN TEŞKİLAT İFTARI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım AK Parti İlçe Taşkilatına iftar programı düzenledi

İftar programı öncesinde, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, davetlileri tek tek gezerek sohbet etti. Başkan Yıldırım’ın düzenlemiş olduğu AK Parti Teskilat İftarına AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve tüm teşkilat üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım AK Parti Teşkilat iftarında açılış ve selamlama konuşmaları yaparak bu organizasyona katılan tüm teşkilat üyeleri ve eşlerini Ramazan ayını tebrik ederek, tutmuş olduğumuz oruçları yüce Allah kabul etsin. Bizleri kırmayıp bu mübarek sofranın etrafında bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.’’ Dedi. Başkan Yıldırım’ ve İlçe Başkanı Demirel’in yapmış olduğu konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektiren genç teşkilat üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a kendilerine verdiği destekten ve iftar davetinden ötürü teşekkür ettiler.