BAŞKAN YILDIRIM’DAN ÜLKÜ OCAĞINA İADE-İ ZİYARET

01.02.2017
122017155710819.png

BAŞKAN YILDIRIM’DAN ÜLKÜ OCAĞINA İADE-İ ZİYARET

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Ülkü Ocağını ziyaret etti.

30 Kasım 2016’da Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine atanan Cihan Özer’i tebrik ederek, iade-i ziyaret gerçekleştiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu gün Karamürsel Ülkü ocağına giderek genç ülkücülerle bir araya geldi.

Ülkücü gençlerin misafiri olan Başkan Yıldırım, ortak yaşam alanımız ve tek sevdamız olan Karamürsel için farklı siyasi görüşlerin, farklı bakış açılarının tüm fikir ve önerilerine açık olduklarını belirtti. Ülkü ocağı Başkanı Cihan Özer, MHP Meclis üyesi Selman Açık ve Ülkücü gençlerin misafiri olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ülkücü gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, genç neslin ve devletini seven herkesin her zaman yanında olduğunu belirtti.