BAŞKAN YILDIRIM’IN OY’UNU KULLANDI

16.04.2017
1642017155810657.jpg

BAŞKAN YILDIRIM’IN OY’UNU KULLANDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılan Referandumda oyunu kullandı.

Kaymakam Hikmet Özbağcı İlk Öğretim Okulundaki 1046 No’lu sandıkta oyunu kullanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘’Ülkemizin geleceği ve Güçlü Türkiye için kullandığımız oylar inşallah gelecek nesillere bıraktığımız en büyük mirasımız olur’’ diyerek, oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa bıraktı. Ardından Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve teşkilat üyeleri ile birlikte  İlçedeki diğer tüm sandıkları  gezen Başkan Yıldırım, Seçim Müşahitlerini görevlerini en iyi şekilde icra ettikleri ve kendilerine emanet edilen oyların namus niteliği taşıdığı bilinci ile gösterdikleri özveriden ötürü kendilerine teşekkür etti.

İlçe genelinde 7 okulu gezen Kocaeli AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, son olarak Amiral İlk Öğretim Okulundaki sandık Müşahitlerini AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da katılımları ile gezerek okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.