BAŞKANLAR SERVİS ARAÇLARI KOOPERATİFİ İLE BULUŞTULAR

05.04.2017
54201716325176.png

BAŞKANLAR SERVİS ARAÇLARI KOOPERATİFİ İLE BULUŞTULAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Servis Kooperatifi Başkanı Şamil Ersan ile Yönetim Kurulu Üyelerine konuk oldular.

P plakaları konusunda Başkanlara teşekkür eden Şamil Ersan, güzel bir birliktelikle, bir ve beraber çalıştıklarını ve herkesin ekmeğinin peşinde olduğunu vurguladı.

Türkiye’de çok şeyin değiştiğini belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; “Çalıştığınız sektörde eskiden bir düzen ve intizam yoktu. Ama yapılan istişareler ile ulaşım konusunda büyük çaba gösteriyoruz. Şuan daha iyi şartlarda ekmeğinizi kazanıyorsunuz. Kapımız sizlere her daim açık. Sizlerden 16 Nisan için destek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Tüccarımız, işadamlarımız ve esnafımız bizim için değerlidir diyen Karaosmanoğlu da, “Sizlerin problemi bizim problemimizdir. Bu birlikteliğimiz güçlenerek devam etmelidir. Sizlerin samimi olarak yanınızdayız. Vatandaşımız ve esnafımızı düşünerek çalışıyoruz. Demokrasimizin ve ülkemizin önündeki tüm engellerden 16 Nisan’da kurtulacağız. Yeni sistemle koalisyon dönemleri bitiyor. Bu ülke ne çektiyse koalisyonlardan çekti. 15 Temmuz’u hepimiz gördük. Büyük ihanetti. Terör örgütleri batının koruması altındadır. İnşallah 17 Nisan’a daha güçlü bir Türkiye’de uyanacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasının ardından son buldu.