BELEDIYE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

17.08.2018
178201818445419.jpeg BAŞKAN YILDIRIM BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI        Kurban Bayramı nedeniyle Karamürsel Belediyesinde bayramlaşma töreni bu gün yapıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Nikah salonu ve Şantiyede personeli ile bir araya geldi. Karamürsel Belediyesi çalışanları ile tek tek görüşen ve bayramlarını kutlayan Başkan Yıldırım, personelleriyle yaptığı kısa konuşmanın ardından aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlara erişmeleri temennisinde bulundu.              Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, daha sonra Belediye Şantiyesinde işçiler ile buluşarak tek tek  bayramlaştı. Karamürsel Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Yıldırım, Kurban Bayramını en içten dilekleri ile kutlayarak, iyi temennilerde bulundu.